Mar 5, 2022

-

Mar 6, 2022

Nybegynnerkurs

Spor 5

Vi inviterer til kurs i argentinsk tango for nybegynnere.

Tid:                    12:00- 15:00 begge dager

Kursavgift:       500 kr for medlemmer, 700 kr for ikke-medlemmer

Nivå:                   Det kreves ingen danseerfaring for å delta

Instruktør:          Christian Hvam og Olga Zetterstrøm - erfarne instruktører og dansere

Påmelding:        Påmelding skjer ved å klikke på linken "påmelding" nedenfor. Når vi har registrert påmeldingen, får dere svar med  informasjon om betaling. Vi stanser muligheten for påmeldinger når max. antall innbetalinger er nådd.

Par eller singel:  Par som melder seg på er stort sett garantert plass. Vi forsøker å finne en partner til dere som melder dere på som single, og benytter andre single menn og damer som melder seg på samme kurset, samt at vi benytter noen tangodansere som har gjennomgått tangokurs tidligere som hjelpere. 

Klær og sko:        Vi anbefaler klær som er komfortable å danse i, og har  ingen kleskode. Tangosko må ha glatte såler, helst skinn, slik at du kan dreie på foten med full vekt - uten å overbelaste knærne. De bør gi god støtte. Damesko kan gjerne ha litt hæl, men den bør ikke være så høy at du ikke kan gå naturlig og med god balanse.

Covid-19:            Regjeringen har åpnet opp for dans, og vi ber om at alle som deltar på våre arrangement, tar med  seg gode smittevernråd, som å vaske hender, hoste i et lommetørkle eller i albuekroken, og holde dere hjemme om dere viser tegn til sykdom. Vi i Stavanger Tangoverksted vil sørge for at det er håndsprit tilgjengelig ved våre arrangementer.

For de av dere som ønsker å komme å danse sammen med oss, vil det være forståelig om dere ikke ønsker å bytte partnere.

Kansellering:      Kurs kan bli kansellert av ulike grunner. Dette vil annonseres på våre hjemmesider, og vi tilbakebetaler innbetalte kursavgifter.

 

TILBAKE TIL KURS