Oct 10, 2021

-

Nov 14, 2021

Nybegynnerkurs

Spor 5 - Jernbaneveien 9, 4005 Stavanger

Stavanger Tangoverksted Inviterer nå til nybegynnerkurs på spor 5. Nani Mariana Gonzalo vil lose oss trygt gjennom nybegynnerkurset som starter 10. oktober

 

Tid:                    17:00 - 18:45

Kursavgift:        600 kr for medlemmer, 800 kr for ikke medlemmer

Nivå:                   Det kreves ingen danseerfaring for å delta

Instruktør:          Nani Mariana Gonzalo - Erfaren instruktør og danser fra Argentina

Påmelding:         Vi har begrenset plass, første mann til mølla. Påmelding skjer via mail til  tangoverksted@gmail.com. Når vi har registrert påmeldingen, får dere svar med  informasjon om betaling. Vi stanser muligheten for påmeldinger når max. antall  innbetalinger er nådd.

Par eller singel:  Par som melder seg på er stort sett garantert plass. Vi forsøker å finne en partner til dere som melder dere på som single, og benytter både single menn og damer som melder seg på, samt at vi benytter noen tangodansere som har gjennomgått tangokurs tidligere.

Klær og sko:        Vi anbefaler klær som er komfortable å danse i, og har  ingen kleskode. Tangosko må ha glatte såler, helst skinn, slik at du kan dreie på foten med full vekt - uten å overbelaste knærne. De bør gi god støtte. Damesko kan gjerne ha litt hæl, men den bør ikke være så høy at du ikke kan gå naturlig og med god balanse. (alternativ er å lage link til FAQ, eller både skrive og ha link)

Covid-19:             Alle restriksjoner i forbindelse med Covid 19 er nå fjernet innenlands f.o.m. 25/9-2021

Rådene vi ber alle om å ta med seg videre i den nye hverdagen er gode og kjente, og vi velger å videreføre disse. Vask hendene ofte, host i et lommetørkle eller i albuekroken, og holde dere hjemme om dere viser tegn til sykdom. Vi i Stavanger Tangoverksted vil sørge for at der er håndsprit tilgjengelig ved våre arrangementer.

For de av dere som ønsker å komme å danse sammen med oss, vil det være forståelig om dere ikke ønsker å bytte partnere.

Kansellering:      Kurs kan bli kanserllert av ulike gruner. Dette vil annonseres på våre hjemmesider, og vi tilbakebetaler innbetalte avgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program høsttango 2021

TILBAKE TIL KURS