Aug 13, 2022

-

Aug 13, 2022

Tango og tyttebær

Senze Lounge Bar, Vågabakken 30, Jørpeland

Tango & Tyttebær - Milonga og intro-kurs i argentinsk tango.

16-17: Drop-in introkurs argentinsk tango
17-19: Milonga (sosial dans)

Lørdag 13. august kl. 17.00 - 19.00 blir det argentinsk tango på Jørpeland. Sammen med Senze Lounge Bar arrangeres dans på brygga i nydelige omgivelser. Blir det regn, danser vi inne.
DJ: Martin

Arrangementet er gratis og her blir det fullt mulig å holde seg hydrert uten medbrakt vannflaske. Det blir mulighet for å kjøpe aperitiff med tyttebær-vri, eller annet leskende hos Senze Lounge Bar, og for sultne mager finnes mye godt hos naboen. Sjekk menyen på Golden Fork.

Adresse: Vågabakken 30, 4100 Jørpeland.

Veldig enkelt å finne fram med bil, men for de som ønsker å la bilen stå og som reiser fra Stavanger, er det supert med buss fra Stavanger bussterminal. Bussen tar ca. 50 minutt, koster 76,-pr vei og stanser like ved Senze Lounge Bar.

Se Kolumbus reiseplanlegger.

Bonus: Fra kl 16.00 - 17.00 blir det gratisintro-kurs i nybegynnertango for alle interesserte, ved Ingvald Vea-Klungtvedt, Maren Hodne og Martin Otano fra Stavanger Tangoverksted,

Kom som du er, alene eller med partner.
Du kan komme for å se på og ta lørdagens middag med tangomusikk og levende dans, eller for å bli med og danse. Ta med lave skuldre, godt humør og bli med å lære om argentinsk tango.

Det kan være godt besøkt og det kan være lurt med bordreservasjon på Senze. Ta kontakt med dem direkte.

Velkommen til tangoaften på Jørpeland!

Arrangører: Stavanger Tangoverksted, Senze Lounge Bar og Invald Vea-Klungtvedt.

TILBAKE TIL KURS